2008-01-03

hallå hela pressen

Nånting helt annat utlovades ju igår, och det ska det också bli, nämligen

efterlysning:

1. Det var en sån sak som man trodde alltid skulle finnas: lågbudgetstrumporna som hänger nära kassorna i små och halvstora livsmedelsbutiker. Trots sin nästan totala oglamourfaktor var de de enda strumpor med lös resår som ändå satt perfekt på mina fötter. Ibland var ett par utslitet och då plockade jag till mig ett nytt par nästa gång jag handlade mjölk vitkål och djupfrysta Gorbypiroger

men!

en vacker dag var mina favvostrullor utbytta mot ett annat lågbudgetmärke som inte alls är någe bra. Herregud, hade jag vetat skulle jag ju ha handlat på mig hundratals par! De fanns i alla butiker! Men nu: ingenstans! Så den som vet nånstans där det fortfarande säljs strumpor av märket La Mote kan väl vara så ultrasnäll och gullig och tala om det för mig – mina fötters, och därmed hela mitt väsens, fortsatta välmåga hänger på dessa pöschkans strumpor!

Som barnafötter igen känner sig tassarna
i La Mote-strumpor med lös resår

2. Minns ni trendklämmorna som var så poppis för tio–tolv år sen? Nånting tvättnypeliknande kläddes med ett hölje av tunt sladdrigt gummi i form av exempelvis en haj. Eller en nalle. Jag använder såna att hänga upp disktrasorna i för att slippa ha dem drällande på diskbänken eller över vattenkranen, men nu sjunger min sista klämma på absolut sista versen, och några nya har jag inte sett i butik på ungefär nio år. Har mina k. läsare det?

Den som kan hjälpa denna nödställda bloggist blir odödliggjord genom episka hyllningar härstädes. Se: ett erbjudande ingen kan motstå. Väl?